Eternal Mindset - handlar om att driva företag med sunt förnuft och med ett långsiktigt mindset

Eternal Mindset AB grundades 2015 av hållbarhetsexperten Mia Tapio. Mia har en bakgrund inom inköp, samt miljö- och hållbarhetsrelaterade frågor, och har arbetat inom området sedan 20 år tillbaka. Mia har i flera år varit en del av ledningsgruppen på Houdini Sportswear och har även genomgått en omfattande ledarskapsutbildning, inom "Nya Ledarskapet".

Mia har haft erfarenhet som: 

  • inköps- och produktutvecklingschef
  • materialutvecklingsansvarig
  • inköpare
  • kvalitetsingenjör

Inom samtliga roller har miljö- och hållbarhetsfrågorna varit en del av arbetet, och även drivits av Mia på de bolag hon arbetat.


I sina roller har Mia tagit fram ramavtal, förbättrat inköpsprocesser och byggt upp strukturen av inköps- och produktutvecklings arbetet på både KappAhl, Fjällräven, Haglöfs samt Houdini Sportswear. 

Mia är expert inom miljö- och hållbarhetsrelaterade frågor i en produktutvecklande inköpsorganisation. Dessutom har Mia haft personalansvar, stor delaktighet i ledningsgruppen och erfarenhet av komplexa och stora inköp. Styrkorna ligger i ett brett nätverk av affärskontakter, i kombination med en metodik för att på ett professionellt och effektivt sätt sätta upp mål och praktiskt implementera dessa i ett bolags alla dimensioner.

Under hösten 2013 genomgick Mia en certifierad GRI-utbildning, samt ansvarade för att färdigställa Houdinis allra första GRI-rapport för 2012/2013, vilken finns att läsa här -
http://www.houdinisportswear.com/se/global-reporting-initiative

Företag jag har erfarenhet från

Genomförda utbildningar, de senaste åren